Vendor Spotlight

Hi!! We are Katie & Rachel of 𝑻𝒉𝒆 π‘ͺ𝒖𝒓𝒂𝒕𝒆𝒅 π‘ͺπ’π’π’π’†π’„π’•π’Šπ’—π’†, 𝑳𝑳π‘ͺ

We have individually been collectors of antiques and vintage items since we were young, but it wasn’t until November of 2021 that we began our business together, and started our booth at The Fussy Duck. After 2 months of success with our booth, we expanded to a double booth and have been enjoying our time at the Fussy Duck so much! We are constantly bringing in new inventory and changing up our booth to keep it looking fresh! We have a wide variety of items in our booth for sale. From records, to linens, handmade quilts, small knickknacks, collectible pottery, an entire section in the basement of kid’s items, and so much more.

You can find our booth to the right of the big fireplace in the main room. We hope that you will pop in to our space at The Fussy Duck while you are there this week, and check out the items we have for sale…there is something for everyone! Happy Shopping!!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: